Hej!
Jag heter Angela Svedberg och frilansar som designer och illustratör. Jag jobbar med att göra form och original, illustrationer och retuscher. Jag har min bas i Stockholm men inspireras­ till mina skisser världen över.
Lever med den sinnliga och fysiska kameran ständigt­ i hand för att lagra färger, typografier, scener, känslor och intryck för att sedan ta fram det i arbetet.­ Texturen­ på ett vykort som trillar ner i Stockholm, typografin på en ytterdörr i Amsterdam, utsidan på ett knäcke­brödspaket i Dalarna, eller den visuella upplevelsen av gatukonst i Paris.
Med mycket kärlek till bläck och rinnande färger tecknar jag mycket i modemanér, men även på ett tekniskt och pedagogiskt sätt med enkla linjer för mer informativa uppdrag.
Jag jobbar både i det lilla och det stora. Inspireras av nya tekniker och material, inte rädd för att utmana, befästa­ tankar eller hitta nya vägar för att kommunicera­ ett budskap. Jag har under åren samlat på mig en diger samling trogna samarbetspartners som gör uppdragen­ till helhetskoncept.
Har du något roligt jobb på G eller behöver ni förstärkning i ateljén?      Hör av dig till angela@db-a.se eller ring 070-42 22 652
Tjing!
Back to Top